Brasserie L'Olympique to wyjątkowa restauracja, której serce bije w rytmie francuskiej kuchni. Położona w malowniczym zakątku miasta, ta urokliwa brasserie zachwyca nie tylko smakiem, ale także atmosferą, która przenosi gości do francuskich kafejek i restauracji.
Doskonałe, domowe wypieki - bagietki, croissanty i brioche z wyśmienitą kawą na dobry początek dnia. Kruche z zewnątrz i miękkie jak chmurka wewnątrz kolorowe makaroniki, puszyste bezy oraz rozpływające się w ustach ptysie to mistrzowskie klasyki francuskiego cukiernictwa, wykonane z szczególną starannością oraz oryginalną recepturą.
W naszej patisserie, poczujesz się jakbyś właśnie popijał kawę z widokiem na Łuk Triumfalny.
Zacznij dzień od naszych śniadaniowych delicji! Pieczywo, wypiekane według tajnej receptury Szefa Kuchni, połączone z ręcznie robionymi konfiturami i wytrawnymi pastami, to tylko wstęp do smakowitej podróży. Poznaj nasze śniadaniowe propozycje i rozpocznij dzień przy wyśmienitej brioche z jagodowo-cytrynowym dżemem lub klasycznym omlecie francuskim.
Szef Kuchni Rafał Kalisz zawsze zaczyna dzień z uśmiechem. Wierzy bowiem, że oprócz umiejętności i pasji, do wydobywania najlepszych smaków potrzebna jest miłość. Umiejętności zdobywał przez wiele lat we francuskich restauracjach w Londynie, pasję ma we kwi, a miłość do gotowania i odkrywania nowych smaków pielęgnuje codziennie. Zapewniamy, wyczujecie ją na talerzu.
Brasserie L'Olympique to wyjątkowa restauracja, której serce bije w rytmie francuskiej kuchni. Położona w malowniczym zakątku miasta, ta urokliwa brasserie zachwyca nie tylko smakiem, ale także atmosferą, która przenosi gości do francuskich kafejek i restauracji.
Doskonałe, domowe wypieki - bagietki, croissanty i brioche z wyśmienitą kawą na dobry początek dnia. Kruche z zewnątrz i miękkie jak chmurka wewnątrz kolorowe makaroniki, puszyste bezy oraz rozpływające się w ustach ptysie to mistrzowskie klasyki francuskiego cukiernictwa, wykonane z szczególną starannością oraz oryginalną recepturą.
W naszej patisserie, poczujesz się jakbyś właśnie popijał kawę z widokiem na Łuk Triumfalny.
Zacznij dzień od naszych śniadaniowych delicji! Pieczywo, wypiekane według tajnej receptury Szefa Kuchni, połączone z ręcznie robionymi konfiturami i wytrawnymi pastami, to tylko wstęp do smakowitej podróży. Poznaj nasze śniadaniowe propozycje i rozpocznij dzień przy wyśmienitej brioche z jagodowo-cytrynowym dżemem lub klasycznym omlecie francuskim.
Szef Kuchni Rafał Kalisz zawsze zaczyna dzień z uśmiechem. Wierzy bowiem, że oprócz umiejętności i pasji, do wydobywania najlepszych smaków potrzebna jest miłość. Umiejętności zdobywał przez wiele lat we francuskich restauracjach w Londynie, pasję ma we kwi, a miłość do gotowania i odkrywania nowych smaków pielęgnuje codziennie. Zapewniamy, wyczujecie ją na talerzu.